Transilvaniaam Auto`s & Motoren

WELKOM BIJ TRANSILVANIA AUTO`S & MOTOREN

Wij zijn een RDW-erkend autobedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in de autobranche. Onze roots zijn Hongaars-Roemeens, onze specialiteit is het exporteren van auto’s naar Oost-Europa, dit doen wij al sinds 2007. In 2015 zijn we verhuisd naar Nederland en sinds 2021 focussen we ons ook op de Nederlandse tweedehands automarkt. Wij staan voor u klaar om u te helpen, te adviseren en voor u uw droomauto of droommotor te vinden.

 

 

OVER ONS

Graag zetten wij onze uitstekende technische kennis en marketingvaardigheden in om voor u de beste oplossing te vinden. Wij delen graag onze passie voor auto’s en motoren met u, neem gerust contact met ons op. Uw passie voor uw droomauto of motor motiveert ons om voor u aan de slag te gaan.

TRANSILVANIA AUTO`S & MOTOREN

Wij adviseren en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw droomauto of motor. Hierbij ontzorgen wij u volledig, indien nodig verzorgen wij de import en tenaamstelling van uw auto of motor wij zijn RDW erkend en kunnen de volledige administratieve afhandeling van in- of verkoop en im- of export voor u regelen.

MUNNIKENWEG 62A 3905MJ VEENENDAAL

+31647694651

Openingstijden:

Maandag: 09-18
Dinsdag: 09-17
Woensdag: 16-20
Donderdag: 9-18
Vrijdag: 9-18
Zaterdag: 9-14

 

Zondag: Gesloten

©Copywrite Transilvaniaam

×